Elektriker Nørrebro

Søger du en autoriseret elektriker på Nørrebro i København? Så kan du med fordel vælge en elektriker fra vores team. Vi tilbyder professionel el-service til private og erhverv i København, og vi har særligt fokus på Nørrebro.

Som autoriseret elektriker har vi den nødvendige viden og erfaring til at håndtere alle typer af el-opgaver, lige fra mindre reparationer og installationer til større projekter. Vi sørger altid for at udføre vores arbejde sikkert og effektivt, så du kan være tryg i din bolig eller på din arbejdsplads.

Vi tilbyder også el-eftersyn og -tilsyn, så du kan være sikker på, at dine el-installationer overholder gældende regler og standarder. Dette er især vigtigt for erhvervsejendomme, hvor der stilles store krav til el-sikkerhed.

Har du brug for hjælp til en el-opgave på Nørrebro? Så tøv ikke med at kontakte vores team af autoriserede elektrikere. Vi tilbyder kompetent rådgivning og hurtig service, så du kan få løst din el-opgave på den bedst mulige måde.

På billedet ses Simon som er Elektriker på Nørrebro!

Kan varmt anbefale Elekriker-Elektriker. Vi fik en super kompetent elektriker ud som kunne svare på alle de mange spørgsmål vi havde i forbindelse med renovering af vores hus.

Der var ikke en finger at sætte på det udførte arbejde. Vi vil klart bruge Elekriker-Elekriker næste gang vi får brug for en elektriker.

Mette Rasmussen

En elektriker iblandt mange, MEN den bedste vi har benyttet til dato! En elektriker der holder hvad de lover, og det arbejde de har udført, er udført til perfektionisme. Det er meget tydeligt som forbruger, at det her firma ikke bare er en i mængden, men et firma med ansatte der værner om sit fag og dælme også resultatet. Tak til Elektriker Elektriker – vi kommer til at bruge jer fremover. Kæmpe store anbefalinger herfra.

Maria

Vi har anvendt Elektriker-Elektriker til udskiftning af stort set hele det elektriske anlæg i vores lejlighed samt ved renovering af vores køkken. Kommunikation har altid været på top, fra booking til fuldført opgave og en meget kompetent elektriker har med et smil leveret på alle vores krav og ønsker. Prisen er god, til den kvalitet de leverer. Vi vil helt sikkert benytte Elektriker-Elektriker også fremadrettet.

Alexander Braathen

Jeg kontaktede Elektriker-Elektriker, i forbindelse med udendørslys i mit sommerhus. Jeg blev mødt af en super engageret og sød medarbejder, som man virkelig kunne mærke gik op i sit arbejde. Vi fandt sammen en løsning, som i dag er sindssyg flot, og til en overkommelig pris. Jeg kan kun anbefale Elektriker-Elektriker, og giver mine bedste anbefalinger til denne virksomhed.

Martin Julin

Vi brugte dem til forskellige jobs, da vi overtog vores hus. Bl.a. til skift af alle kontakter og udbedring af fund i el-rapporten. De kom til tiden, var meget venlige og overholdte tilbuddet. De har lavet et rigtig pænt stykke arbejde og ryddede pænt op efter sig selv.

Vi er glade og tilfredse 🙂

Susanne G.

Stod med et akut problem i hjemmet og efter opkald til flere forskellige firmaer, fik jeg fat i Elektriker-Elektriker. En frisk og sød fyr tog imod mit opkald, forstod mit problem og sendte en kyndig elektriker ud til mig samme dag (dette trods travlhed!). Mit problem blev løst til perfektion, elektrikeren var sød og imødekommende. Jeg vil uden tøven ringe til dette firma næste gang et problem opstår!

Sabine

Adresse

Østersøgade 106A
2100 København Ø

Mail

el@elektriker-elektriker.dk

Telefon

+45 78 79 03 70

Elektriker Elektriker | Elektriker NørrebroRing nu - +45 28 7000 28