Autoriseret elektriker i Storkøbenhavn

Med fokus på ‘finish’ og kvalitet

Vi er TEKNIQ-certificeret og har modtaget en omfattende uddannelse i alle aspekter af el-installationer.
Vores mission er enkel: Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.
Vi mener, at når du hyrer os, får du mere end blot en elektriker – du får vores viden og erfaring samt alt kompetent rådgivning.

Hos Elektriker-Elektriker er vi stolte af at være autoriseret el-installatører, og en del af SAK Electric A/S.
Vores mission er at levere overlegen service, kvalitet og gode priser til vores kunder i Storkøbenhavn. Vi er en familieejet virksomhed med mere end 20 års erfaring inden for el-området, så vi ved, hvad der skal til for at få arbejdet gjort rigtigt.

Når du vælger os til et stort eller lille el-projekt (fra stikkontakter til hele erhvervsbygninger), kan du være sikker på, at vi har din ryg!

Vores team består af højtuddannede fagfolk, der har mange års erfaring inden for branchen – den slags mennesker, der ved, hvad de gør, hvert eneste skridt på vejen. Det betyder, at uanset hvor kompleks din opgave måtte være, så finder vi frem til en plan, der giver mening for begge involverede parter.

Kan varmt anbefale Elekriker-Elektriker. Vi fik en super kompetent elektriker ud som kunne svare på alle de mange spørgsmål vi havde i forbindelse med renovering af vores hus.

Der var ikke en finger at sætte på det udførte arbejde. Vi vil klart bruge Elekriker-Elekriker næste gang vi får brug for en elektriker.

Mette Rasmussen

En elektriker iblandt mange, MEN den bedste vi har benyttet til dato! En elektriker der holder hvad de lover, og det arbejde de har udført, er udført til perfektionisme. Det er meget tydeligt som forbruger, at det her firma ikke bare er en i mængden, men et firma med ansatte der værner om sit fag og dælme også resultatet. Tak til Elektriker Elektriker – vi kommer til at bruge jer fremover. Kæmpe store anbefalinger herfra.

Maria

Vi har anvendt Elektriker-Elektriker til udskiftning af stort set hele det elektriske anlæg i vores lejlighed samt ved renovering af vores køkken. Kommunikation har altid været på top, fra booking til fuldført opgave og en meget kompetent elektriker har med et smil leveret på alle vores krav og ønsker. Prisen er god, til den kvalitet de leverer. Vi vil helt sikkert benytte Elektriker-Elektriker også fremadrettet.

Alexander Braathen

Jeg kontaktede Elektriker-Elektriker, i forbindelse med udendørslys i mit sommerhus. Jeg blev mødt af en super engageret og sød medarbejder, som man virkelig kunne mærke gik op i sit arbejde. Vi fandt sammen en løsning, som i dag er sindssyg flot, og til en overkommelig pris. Jeg kan kun anbefale Elektriker-Elektriker, og giver mine bedste anbefalinger til denne virksomhed.

Martin Julin

Vi brugte dem til forskellige jobs, da vi overtog vores hus. Bl.a. til skift af alle kontakter og udbedring af fund i el-rapporten. De kom til tiden, var meget venlige og overholdte tilbuddet. De har lavet et rigtig pænt stykke arbejde og ryddede pænt op efter sig selv.

Vi er glade og tilfredse 🙂

Susanne G.

Stod med et akut problem i hjemmet og efter opkald til flere forskellige firmaer, fik jeg fat i Elektriker-Elektriker. En frisk og sød fyr tog imod mit opkald, forstod mit problem og sendte en kyndig elektriker ud til mig samme dag (dette trods travlhed!). Mit problem blev løst til perfektion, elektrikeren var sød og imødekommende. Jeg vil uden tøven ringe til dette firma næste gang et problem opstår!

Sabine